Film i TV

“ZAMOLIO BIH JOVANU…” Karić se misici obratio UŽIVO u PROGRAMU – Važna poruka od KOJE SVE zavisi!

Imao je da joj poruči samo jedno.

Ja sam to protumačio kao da su čeprkale po Mensurovom telefonu, pa sam burnije reagovao, ali mi je Mina posle objasnila – rekao je Karić.

– Telefon stoji kod kuće, Mensurova podrška šalje slike i klipove šta treba da izbaci. I kad je skidala, imala je priliku da vidi da ima mojih slika – dodala je Mina.

– Ja ne volim kada meni neko da telefon, kofer, ako sam ja uzeo da čuvam, tako će da ostane. Mensur je meni ostavio telefon, a ja sam Jovani ostavio Mensurov telefon. Nisam samo hteo da dođe do nekih iznošenja informacija. Pomislio sam da su čeprkale po telefonu – istakao je Stefan.Rekla si: “Zašto čuvaš naše slike u svom telefonu?”. Meni si se obratila… U mom telefonu ne postoje naše slike – rekao je Mensur,piše Srbijadanas

– Mina hoće da kaže da Jovana kači slike na Instagram Mensurov i kad je kačila slike, videla je te slike u telefonu. Ja bih zamolio Jovanu, zna da neke stvari ne treba da radi… Imam principe i to je to – dodao je Karić.

– Ja ne sumnjam u Jovanu i to je to – dodao je Ajdarpašić.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh