Film i TV

STAVILA JE TAČKU: Ceca se POJAVILA kod Marije Šerifović, a Karleuša NIJE – prijateljstvo UGROŽENO?

Nije skidala osmijeh sa lica.

Marija Šerifović i Jelena Karleuša - Instagram

Marija Šerifović je obradovala svoje obožavaoce, održavši nekoliko koncerata u maju za svoju vjernu publiku. Ipak niko nije očekivao da će na trećem po redu koncertu u nizu u da bude i Svetlana Ceca Ražnatović u publici, piše Srbija danas.

Iako je publika navikla da ih gleda svake subote zajedno u emisiji Zvezde Granda, niko nije znao u kakvom su zaista odnosu ove dvije zvijezde muzičke scene.

Pošto je javnost dobro upoznata da je jedina srpska pobjednica na Evroviziji u odličnim odnosima sa Jelenom Karleuši, mnogi su očekivali da će između Cece i Marije biti umjereno-hladan poslovni odnos.

Ipak, djela mnogo više govore od spekulacija. Jelena Karleuša se nije pojavila na koncertu, dok je događaju prisustovala Svetlana.

Svetlana Ceca Ražnatović – Srbijadanas.com

Ražnatovićka se večeras pojavila na koncertu sa širokim osmijehom u kožnoj narandžastoj jakni. Na taj način je stavila tačku na sve ružne glasine. Ubjeđeni smo da je Ceca sigurno uživala u koncertu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh