Film i TV

SKORO 100 ODSTO GLASOVA – Zadrugari ŠOKIRANI REZULTATIMA! Evo ko je IZBAČEN ZAUVIJEK!

Đole zakukao na utu ka studiju!

Nakon što je obavio intervjue sa zadrugarima u Šiša baru, voditelj Darko Tanasijević je otišao do sobe za izolaciju, jer je došlo vreme da se odigra duel za izbacivanje.

Pozvao je Dejana Dragojevića i Đoleta Kralja, takmičare nominovane za izbacivanje, da mu se pridruže i pođu zajedno do prostorije gde se odigrao duel sa šok rezultatima.Zadrugari su nagradili većim aplauzom Đoleta, a onda je Darko objasnio pravila igre. Dejan i Đole su dobili ping-pong loptice i reket, a zadatak im je bio da sruše što više čaša. Loptica je prvo morala da udari o sto.

Vreme je isteklo, a pobednik je bio Dejan, kome će se duplirati glasovi. Došlo je vreme da Darko saopšti glasove zadrugarima. Jedan takmičar je osvojio 95, a drugi 5 odsto glasova. Tanasijević je saoštio da je 5% glasova osvojio Đole i da on napušta Zadrugu.

Cimeri su se pozdravili sa njim, a on je krenuo ka studiju, gde ga čekaju voditeljka Dušica Jakovljević i podrška, bivše zadrugarke Anja Todorović i Sandra Bakša. Đole je počeo da kuka, jer mu je juče Mina Vrbaški rekla da ga čekaju neki ljudi koje je pominjao,piše srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh