Film i TV

ZVANIČNA ODLUKA PRODUKCIJE: Tiče se Mensura Ajdarpašića

Zadrugar Mensur Ajdarpašić sinoć je izveden iz “Zadruge”, nakon što se potukao sa Markom Osmakčićem i Filipom Carem.

Mensur Ajdarpašić - Screenshot

Nasilje u rijalitiju je strogo zabranjeno, te svi čekaju da vide koju će kaznu dobiti Ajdarpašić zbog ovoga.

Budući da mnogi od njih nisu poštovali pravila rijalitija, Veliki šef ih je udario po džepu, a najgore od svih do sada prošli su Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović i Mensur Ajdarpašić.

Zadrugarka Viktorija Mitrović spada u red takmičara koji se ističu po svom agresivnom ponašanju, te je zbog toga dobila i najveći broj oduzetih honorara: tri sedmična, dva mjesečna, kao i jedan tromjesečni. Ukoliko ovako nastavi, Viki će, po svemu sudeći, iz “Zadruge” izaći bez dinara. Ukoliko se uzme u obzir činjenica da na nedjeljnom nivou zarađuje 500 eura, lako se može izračunati da je do sada izgubila ukupno 11.500 eura.

Odmah u stopu po broju oduzetih honorara prati je njen dečko Marko Osmakčić, koji na nedjeljnom nivou zarađuje 1.000 eura, a budući da mu je Veliki šef zbog agresivnog ponašanja oduzeo čak dva tromjesečna, jedan mjesečni i jedan nedeljni honorar, biće mu oduzeto ukupno oko 20.000 eura.

Apsolutni rekorder u gubljenju novca definitivno je Mensur Ajdarpašić, kome je oduzeto čak 58.500 eura usljed gubitka tri mjesečna i jednog nedeljnog honorara, a poslije ovoga od sinoć, sigurno će mu biti oduzeto i više.

Podsjetimo, Mensur je tokom jednog razgovora u „Zadruzi” priznao da nedjeljno zarađuje nevjerovatnih 4.500 eura, te je stoga bilo lako izvesti konačnu računicu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh