Film i TV

“MUČI ME SAVJEST!” Car priznao zašto NE SPAVA noćima – ne osjeća se dobro, TEŠKO mu je (VIDEO)

Prvo pitanje u večerašnjoj emisiji “Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević je pročitao Filipu Caru.

– Možeš pričati šta god hoćeš, ali ti znaš istinu. Dalila je bolja prema tebi, nego ti prema njoj. Zato ne možeš da spavaš, nečista ti je savest – rekao je.

– Da, zato mi se sad prispavalo, nisam dugo spavao jer me savest muči. J*biha, svako sve tumači na svoj način. Ja ne smatram da sam se o nju ogrešio. Sklonio sam se od nje, završio taj odnos, to je dobro i po mene i po nju. Ako nam neko misli dobro, ne želi da nas vidi zajedno. Ali smatram da jeste bolja u momentima prema meni, jer ja živaca nemam – rekao je Car, prenosi srbijadanas.

Dalila nije želela da da svoj komentar

– Njemu je svaki put krivo, a onda se iznova ponavlja i sve gore psovke. Ja sam malo ljuta, rekla sam Dalili da ću od sad da komentarišem kao njen prijatelj, čujem da me Filip već stavlja u neki koš rijaliti igrača. Ja sam njemu rekla, Dalila je takva, pa je takva, brbljiva je, ali ne znači da on treba da joj vraća tom merom – ustala je Matora.

Detaljnije pogledajte u videu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh