Film i TV

SANDRA I CAR SE LJUBILI PROŠLOG LJETA?! Car se izlanuo pred punom kućom, Rešićka gaji simpatije prema Filipu?!

Bacila oko na Dalilinog bivšeg muža i bivšeg dečka?!

Sandra Rešić je jedan od glavnih “komentatora” u rijaliti šou programu Zadruga 5, i važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, piše Informer.

Pjevačica se ne ustručava da uđe u konflikte, ali je posljednjim potezom veoma začudila rijaliti fanove.

Naime, prilikom nominacija Sandra je rekla kako je Filip Car “nijednom nije uvrijedio”, a svi se dobro sjećaju kakve joj je gnusne psovke uputio i to više puta.

Rešićeva je zaboravila, ali publika nije, pa su vrlo brzo internetom počeli da se šire klipovi koji dokazuju upravo suprotno.

Jedan od njih je izazvao posebnu pažnju, ne samo zato što je dokaz da je Sandra slagala, već i zbog toga što je Car u naletu bijesa rekao kako ga je ljetos “ljubila preko maske”!

Ako se uzme u obzir da Sandra očigledno ima nešto viši prag tolerancije kada je Car u pitanju, kao i to da je osudila svaku vezu u kojoj je bio, počela su nagađanja šta se to dešavalo ljetos i da li je Sandra zapravo cijelu prošlu sezonu gajila simpatije prema Filipu!

Njih dvoje nisu ništa više komentarisali na tu temu, ali ne znači da ih pitanje o njihovom odnosu neće dočekati u nekoj od narednih emisija.

Kako je sve to izgledalo pogledajtu u videu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dont8Me (@dont8mee)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh