Film i TV

SNIMLJEN, Dejan TRAŽI Daliline TAJNE PORUKE NA PAPIRIĆU? Misterija DOPISIVANJA RAZRIJEŠENA!

Dok je Dalila Dragojević u luksuznom apartmanu, dotle Dejan Dragojević provodi vrijeme sa svojom djevojkom Aleksandrom Nikolić.

Dejan Dragojević - Screenshot

Ipak, neki gledaoci da je Dragojević opet počeo nešto da mulja.

Naime na jednoj Instagram stranici se pojavio snimak koji prikazuje da se Dejan Dragojević opet uvukao u garderober.

Mnogi gledaoci, nenaklonjeni Dragojeviću, smatraju da momak iz Veternika želi da provjeri da li mu je Dalila, prilikom odlaska, ostavila još jednu ceduljicu među stvarima. Mnogo se nagađalo ovih dana da li se bračni par i dalje dopisuje ili je papirić podmenut, te se i sad nagađa da li Deki traži zaostalu poruku od svoje bivše žene ili je slučano završio u ovom dijelu Bijele kuće, piše Novi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh