Film i TV

KAD GA JE UGLEDALA, DALILA VRISNULA OD SREĆE: Produkcija ispunila njen zahtjev, KONAČNO OSMIJEH NA LICU

Dalila Dragojević, Irma Sejranić i Nikola Grujić Gruja su od strane zadrugara kao i publike “izbačeni” iz “Zadruge” ali ne i iz rijalitija…

Dalila Dragojević - Screenshot

Dalila Dragojević, Irma Sejranić i Nikola Grujić Gruja su od strane zadrugara kao i publike “izbačeni” iz “Zadruge” ali ne i iz rijalitija, te od sinoć borave u apartmanu gdje imaju mogućnost da prate koga požele od svojih cimere i čuju apsolutno sve šta se o njima priča, piše Novi.

Takođe, pored televizora, Veliki šef je njima priredio pravi ugođaj i obezbijedio brdo hrane i pića.

Međutim, to nije sve, oni su sada dobili priliku i da svoj izgled dovedo do savršenstva. Naime, poznati frizer Gagiša je ušetao u njihov apartman spreman da im priredi potpunu transformaciju.

Podsetimo, Gagiša je dobar prijatelj Dalile, Aleksandra Subotić i Ljube Pantović, te da li će unijeti neku informaciju spolja, ostaje da vidimo.

Inače, Dalila je juče rekla kako bi bilo lijepo da im pošalju frizera, što su odmah danas i učinili.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh