Film i TV

OTVORIO DUŠU! Zola ispričao šta se desilo između njega i Miljane sinoć, pa se javno obratio njenom dečku Nenadu!

U toku je radio – emisija “Amnezija” koju vodi i uređuje reper Nenad Aleksić Ša, njegov naredni gost je Lazar Čolić Zola.

Otkud razgovor između tebe i Miksi – pitao ga je Ša.

– Ne znam, nisam to očekivao. Ja sam zaspao, ona mene dva puta budila. Pričali smo, bilo je tu i lijepih trenutaka i svašta nešto između nas, tri godine smo bili zajedno. Ja znam da je njoj krivo zbog toga što mi je uradila. Loši smo jedno po drugo, imali smo svakakvih situacija. Osoba koja se pojavi ovako, nisam neko ko će reć boli me ona stvar. Najgore je kada ti se desi nešto loše i desi se nešto što te uzdrma ali šta je tu je. Reći ću i što se tiče Nenada, nemam nikakvu zamjerku ni ne treba da se brine ni za šta. Ja sam svjestan svega – pričao je Zola, piše Novi.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh