Film i TV

NEKA PLAČE, NAJGORI SAM: Dejan Dragojević surovo odbrusio Sandri Rešić i odrekao se njihovog prijateljstva

Tokom emisije “Pitanja novinara” u Bijeloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, Darko Tanasijević, predstavnik portala Pink.rs postavio je pitanje Dejanu Dragojeviću i Sandri Rešić.

Dejan Dragojević i Sandra Rešić - Screenshot

– Da li ti sad kopiraš Aleks od prošle subote? – upitao je novinar.

– Nema potrebe da bilo šta bude shvaćeno kao provokacija – rekla je Sandra.

– Zašto ti je problem da priznaš da si rekao da je Sandra zaljubljena u tebe? – upitao je Darko.

– Ne smatram da sam to rekao – dodaje Dejan.

– Vjerujem da je to rekao, ali sam ja odlučila da vjerujem da je to bilo u momentima neke rasprave ili u tim momentima rasprave, da to nije misilio. A sada, šta je stvarno msilio, ja ne znam – rekla je Sandra.

– Koliko ti smeta što Dejan sve svaljuje na tebe? – upitao je Tanasijević.

– Sve i da ja nisam u pravu, naše prijateljstvo je prestao na “Pretresu nedelje” u ponedljak kod Milana Miloševića. Desio se prekid prije nego što sam okačila lisice. Ne želim da se sve vezuje za taj momenat jer to nije tako. Ja sam očekivala sve, ne bih imala problem ni sa čim. Krenula mi je neka mučnina kada je rekao da sam kadruša. Mislim da sam maksimalno fer i korektna. Znaš koliko sam se jadno osjetila! Nisam ništa uradila da ugrozim njihovu vezu – rekla je Sandra sa knedlom u grlu.

– Neka plače i neka budem najgori! Ta sjeta u glasu i sve ostalo… Neka ja budem taj go*nar koji je najgori. Neka suzna padne na pod, neka ja budem najgori! Mene tenzija i sjeta i tuga u glasu ne interesuje! Jel imam pravo da budem sretan?! Neka sam najgori! Ne interesuje me ništa! Meni je bitno da sam ja u dubini duše srećan. Mene nervira ta tenzija u glasu – dodao je Dejan.

– Kada ga je tješila, tada je bila dobra. Sada ne valja – dodala je Dalila Dragojević.

– Nemam više ništa da kažem. Shvatila sam šta je u Dejanovim očima i to je to – rekla je Sandra kroz suze.

– Da li si osjetio olakšanje kada si se riješio Rešićeve? – upitao je Tanasijević.

– Nisam, isti mi je osjećaj. Spojili smo se sa razlogom. Ja sam zahvalan za sve to, ja sam se distancirao i to je to. To bi narušavalo ovo što imam sada sa Aleks. Najbitnije mi je da me porodica podrži, ostalo me ništa ne interesuje! Ja imam pravo da uradim šta hoću. Ja sam se najviše žalio Marku Đedoviću. Više sam se savjetovao sa Đedovićem nego sa Sandrom – rekao je Dejan.

Nakon izlaganja Dejana Dragoejvića, Sandra je otrčala u pušionicu i prolila more suza.

– Šta ti je ženo, ti si se stvarno zaljubila? – upitao je Filip Car.

– Nisam, Slavice mi moje! Nego mi govori da sam kadruša! – dodaje Sandra.

– Ako je Dalila loša, kakav si onda ti a bio si sa njom pet godina! – rekao je Car.

– Jaoj, šta doživjeh! – rekla je Sandra, prenosi Pink.rs.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh