Film i TV

SJEĆATE LI SE GLAVNE GLUMICE IZ SERIJE “ZVALA SE FERIHA”: Danas je jedna od najplaćenijih glumica, a nećete vjerovati kako izgleda

Hazal Kaya već je niz godina jedna od najbolje plaćenih turskih glumica. Za glavnu ulogu Filiz u seriji “Naša priča”, čije se snimanje završilo u svibnju ove godine, bila je plaćena 22500 eura po epizodi, a omiljeno je i lise s reklama pa je tako u reklami za jednog proizvođača deterdženta za suđe glumila sa svojom majkom Ayşegül, koja je inače odvjetnica. Ove je godine, kao zaštitno lice poznate turske firme sapuna Lux Arabia, zaradila vrtoglavih dva milijuna dolara.

Hazal Kaya - IMBD

Publika sa naših prostora gledala u seriji “Zvala se Feriha” 2011. godine, gdje je igrala mladu, siromašnu studenticu koja odrasta okružena tuđim luksuzom i pokušava da se uklopi u bogataški svijet.

Zbog tužnog života punog nasilja, simpatična Hazal pridobila je simpatije publike sa Balkana, ali je u sred snimanja odlučila da prekine ugovor i napusti seriju.

5 godina kasnije, Hazal se bavi nečim potpuno drugačijim – upisala je kulinarsku akademiju u rodnoj Turskoj, i tamo se ludo zabavlja sa mladima koje takođe zanima kuhanje.

Da li je lijepa Hazal odlučila da stavi tačku na glumu i posveti se ugostiteljstvu ne znamo, ali činjenica je da nakon što je napustila seriju “Feriha”, njena glumačka karijera stagnira.

Evo kako onda danas izgleda:

Feriha – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh