Film i TV

SAŠA POPOVIĆ BRANI ĐORĐA DAVIDA: On je uzoran suprug i otac! Mirjanina prijava nikad nije stigla u Grand!

Đorđe David našao se u centru skandala jer je startovao Mirjanu Popović, koja se, kako ona tvrdi, na takmičenje “Zvezde Granda” prijavila putem onlajn konkursa, a iz Granda poručuju da prijava nikada nije stigla do njih.

Saša Popović - Kurir.rs

Roker joj je, kao što je ona ispričala za Kurir, slao neprimjerene poruke, snimke i fotografije.

Ona javila redakciji Kurira i dostavila prepisku sa rokerom, a tim povodom se sada oglasio i Saša Popović.

“Osoba pod imenom i prezimenom Mirjana Popović nikada nije bila kandidat u Zvezdama Granda, niti je njena onlajn prijava stigla do nas. Ukoliko se pak, pomenuta osoba prijavila pod drugim imenom, onda je riječ o lažnom predstavljaju, što se može i naknadno utvrditi i što automatski dovodi u pitanje istinitost njenih tvrdnji. Osuđujući svaki vid se.sualnog ili bilo kog drugog uznemiravanja, sve ovo napominjem budući da je Đorđe David uzoran suprug i otac, te respektovan član našeg zirija”, rekao je Popović.

Iako Popović tvrdi da Mirjanina prijava nikada nije stigla u Grand, ona je ekipi Kurira dostavila onlajn prijavu koju je tada i postavila na svom Instagram profilu nadajući se da će pozvati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh