Film i TV

OVO JE PRAVA ISTINA! EMINI MUJIĆ PREKIPILO: Mediji bruje da je Dalila ostavila dijete, EVO ŠTA KAŽE NJENA MAJKA

Kao bomba odjeknula je vijest da je Dalila Dragojević ostavila dijete u Švajcarskoj i da joj je to najbolnija tema.

Emina Mujic - Express.ba

Za Kurir se oglasio njen otac Huso Mujić, a sada smo stupili u kontakt sa njenom majkom Eminom.

Emina je na početku razgovora istakla da je sve to jedna velika laž i da ne postoji kćerka koju je Dalila ostavila.

“O tim glupostima ne želim da pričam jer je sve laž. Dosta mi je svega ovog što se dešava, još da pričam o nečemu što veze sa vezom nema. Bože, čime se sve ovaj glupi narod bavi. Kakva kćerka…”, rekla nam je Emina pa dodala:

“To je jedina istina, znači nema ništa od tih glupih izmišljenih priča i sve što vam Dalila kaže, sve je istina. Nije što je moja, ali jedina je poznata po iskrenosti. Nema Dalila šta da krije. Dalila je jedna duša od djeteta i ko je dobro poznaje zna kakva je i kao prijatelj i kćerka i žena. Bože moj, svi u životu napravimo grešku, a njena greška je ova sad”, rekla je Emina i dodala:

“Ja kao majka mogu samo reći da mi je teško zbog Dejana i nje i svega što se izdešavalo”, zaključila je Emina, piše Novi.

Huso ističe da ne postoji dijete koje je Dalila ostavila u Švajcarskoj.

“To je najveća glupost. Ja vam garantujem životom da to nije istina. Sramota je to, nema nikakve šanse da je to istina”, rekao je Huso na početku, a onda se nadovezao na Marka Đedovića koji je u jednom trenutku u rijalitiju istakao da Dalila ima dijete u Švajcarskoj.

“Đedović nije nikome prijatelj, ni samom sebi nije prijatelj. On kada je ulazio u Zadrugu je rekao da će ih rastaviti i uspio je u tome. Kakvo dijete. Koliko znam nikada nije imala nekog dečka u inostranstvu. Ta priča ne pije vodu, glavu dajem. Ona voli i tuđu djecu, a kamoli svoje dijete. Koliko je radila na tome da dobije dijete. Nikada ne bi ostavila dijete. Ko je to izmislio. taj laže. Ona je u Švajcarkoj bila sa prvim mužem, nikada više”, rekao je Huso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh