Film i TV

OTKRIVENO GDJE SE NALAZI TARA SIMOV NAKON DISKVALIFIKACIJE! Njen prijatelj otkrio sve: Ušla je da zaradi za STAN, a izgubila je SVE

Tara Simov opet je zbog nedoličnog i nasilničkog ponašanja diskvalifikovana iz rijalitija.

Tara Simov - Screenshot

Kontroverzna zadrugarka je nakon još jednog u nizu incidenata izbačena iz „Bijele kuće“, a produkcija rijalitija podnijet će tužbu protiv nje i ponovo će potraživati 50.000 evra zbog kršenja ugovora, a pored toga, svi dosadašnji zarađeni honorari biće joj oduzeti.

Njen najbolji drug, pjevač Milan Petković, rekao je da je neprijatno iznenađen činjenicom da je starleta ponovo diskvalifikovana iz Zadruge i za Rijaliti plus otkrio gdje je otišla po napuštanju „Bijele kuće“.

– Čuo sam se sa drugaricom kod koje je Tara, rekla mi je da je dobro i da će mi se javiti kada bude mogla. Žao mi je što je opet izbačena iz rijalitija jer sam želio da ostane što duže i zaradi novac. Planirala je kupi stan i da započne normalan život, ali očigledno nije mogla da izdrži. Pričao sam s njom prije nego što je ušla u Zadrugu 5 i rekao sam joj da se potrudi da ovog puta ne napravi s.anje – rekao je Tarin najbolji drug i pokušao da objasni zbog čega starleta često pravi incidente u rijalitiju.

– Tara ima tanke živce i očigledno je da ona ne može da podnese zatvoren prostor. Rijaliti nije za nju i zbog toga tako reaguje pod pritiskom – rekao je Petković na kraju.

Inače, noć Tarine diskvalifikacije obilježilo je njeno neuračunljivo i histerično ponašanje, izazvala je haos na imanju i sukobila se sa obezbjeđenjem jer više nije mogla da istrpi pritisak u rijalitiju.

Nakon što su joj zadrugari prebacili da svojim prisnim ponašanjem sa bivšim dečkom Nenadom Aleksićem Ša njemu daje lažnu nadu, Tara je zaratila sa cijelom kućom, a potom je počela da lomi po cijelom imanju. Obezbjeđenje je neuspješno pokušavalo da je smiri, dok je Tara bijesno šutirala scenografiju i ponavljala da je izvedu iz imaginarijuma.

– Neću da budem ovdje! Ne može niko na silu da me drži! Pustite me odavde! – urlala je ona, a potom ju je obezbjeđenje izvelo napolje. Ubrzo potom, stiglo je i obavještenje da je Tara izbačena iz rijalitija, prenos Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh