Film i TV

EVO ZBOG ČEGA JE DISKVALIFIKOVANA TARA SIMOV: Veliki šef ovo nije mogao tolerisati, EVO ŠTA JE RAZLOG

Dragi zadrugari, donijeli smo odluku da Tara bude diskvalifikovana zbog nedolčnog ponašanja po kazni u iznosu od 50.000 eura. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.

Tara Simov - Screenshot

U toku noći je u Bijelu kuću stiglo pismo Velikog šefa koje je obavjestilo zadrugare da je Tara Simov diskavlifikovana. Nenad Aleksić Ša je pročitao pismo:

Dragi zadrugari, donijeli smo odluku da Tara bude diskvalifikovana zbog nedolčnog ponašanja po kazni u iznosu od 50.000 eura. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.

Dosta dugo je Tara pravila probleme u Zadruzi kako produkciji, tako i ostalim zadrugarima. Nije im dozvoljavala da spavaju, vrijeđala ih je, ponožavala, a sve to jer ni sama nije znala šta želi. Svađe sa Nenadom Aleksićem Ša, prijetnje, vrijeđanja, a potom i ponižavanja ostalih zadrugarki koje su prilazile njemu i Mateji Matijeviću dovodile su sve te djevojke u sukob sa Tarom, koja nije mogla da trpi da postoji neko ko je njima preči od nje, pa je konstntno iznosila laži u vidu vrijeđanja kako tih djevojaka, tako i Nenada i Mateje.

Poznato je da je Tara konstantno pravila haos na imanju, i vrijeđala kako zadrugare, tako i članove produkcije pa i samog Velikog šefa. Dosta dugo su svi bili blagonakloni prema njoj, ali to više nije moglo da se izdrži. Nedolično ponašanje, lomljenje prozora, kamera i cijelog velelepnog imanja bilo je prije svega sramotno, a zatim i neprimjereno djevojci njenih godina. Veliki šef jeste darežljv, ali ovako nekulturnom ponašanju je moralo da se stane na put, pa je donijeta odluka o momentalnoj diskvalifikaciji, piše Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh