Film i TV

NENAD ALEKSIĆ ŠA NAPUSTIO ZADRUGU – Nakon LOMLJAVE i BRUTALNOG VRIJEĐANJA, produkcija donijela ODLUKU

Tara je bila sve vreme prisutna.

Reper je šetao po hotelu spavaće sobe, pa besan ponovo izašao napolje i nastavio da lomi. Podsetimo, Aleksić se posvađao sa Tarom Simov, zbog pesme koju je pevala u frizerskom salonu jer je bio ubeđen da ga time provocira.

Nakon žučne svađe, pobesneo je i lomio po imanju. Sada je učinio isto, te je obezbeđenje moralo da reagujeara je nakon frizera otišla, a Ša je ostao da plače.

U međuvremenu je Simova razgovarala u Beloj kući sa zadrugarima o toj svađi, te rekla da joj je bilo jako neprijatno kada je reper vređao frizere, kao i da je hteo da napusti Zadrugu.

Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official
Produkcija ga je potom izvela iz rijalitija i popričala sa njim, a on se nakon toga vratio, pa ponovo hteo da napusti rijaliti:

– Zamisli ti ljude iz normalnog sveta da slušaju “p**ko p**erska”, čoveku će da pozli j**ote – govorila je Tara,piše Srbijadanas

View this post on Instagram

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

– Pa gde je sad on, u hotelu? – pitala je Martina.

– Ne, izveli su ga. Priča tamo kako su mi prenosili informacije, koje informacije – nastavila je Simova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh