Film i TV

IVAN MARINKOVIĆ POTVRDIO ULAZAK U ZADRUGU?! Spreman sam na sve, a da li je Dalila spremna na istinu?!

Rijaliti zvijezda Ivan Marinković bio je gost u emisiji Džet set top 5 kod novinara Gorana Todorovića..

Ivan Marinković - Screenshot/YouTube

Na pitanje da li bi večeras ušao u “Zadrugu” i šta bi prvo uradio kada bi se pojavio na vratima Bijele kuće, Ivan je odgovorio:

– Da, ušao bih zato što mislim da bih mogao da isplivam i da pokažem stečeno znanje u rijalitiju na najbolji način. Neko bi rekao da bi bio zanimljiv samo zbog Miljane nekoliko dana, ali ja vas uvjeram da bi ta priča trajala ponih 9 mjesevci koliko traje i sam rijaltii – govori Ivan, piše Informer.

– Nikog ne bih napao sigurno kao neki učesnici koji su to uradili i u studiju, ali bih volio da pogledam Dalilu u oči i da je pitam da li je normalna?! Šta ti se desilo, imaš li malo mozga, šta taj čovjek ima kada je uspio da te omađija?! Ja sam neko ko je bio dugo sa Dalilom u rijalitiju i mnogo je dobro poznajem. Ono što je ona radila u “Parovima” je opšta suprotnost od onoga što radi u “Zadruzi”. Iskreno volio bih da je podsjetim na neke stvari koje samo ja pamtim dok smo bili zajedno i da je gledam u oči da vidim šta bi mi rekla. Isto tako i Dejan, čisto foliranje, zarad publike, glasova i svega – rekao je Ivan Marinković za emisiju “Džet set Top 5”, a šta je još otkrio saznajte u videu ispod ovog teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh