Film i TV

OTAC FILIPA CARA PRVI PUT PRED KAMERAMA: Šokirao naciju mišljenjem o Dalili, pa otkrio da se ne slaže sa ovim..

Nije ga štedeo.

Filip Car je dobio poziv od Drveta Mudrosti pa je stigao u govornicu. Njemu se javio prijatelj Bruno, a onda i njegov otac:Alo šta se radi ljudino – rekao je Bruno.

– Ja ću morati doći da te vidim, ima svega ovde, sve je brutalno – rekao je Bruno

-Reci mi kako su moji – rekao je Car a onda mu se uključio otac u poziv:Hoću da ti kažem, u vezi Dalile, je l te drži urednog, čistog, je l ti dobra u se*su, i ne pravi od muve slona. Ti znaš da nijedna tovja cura ne valja tvojoj majci. Ja sa Dinom ne razgovoram o tome, a mama ne voli. Ne nerviraj se, prenosiš nervozu na nas. Ako idi ide, ako ne ide, aj zdravo. Znam ja da ti nije jednostavno, tamo si gde si i preko nekih stvari moraš preći. Zna se preko čega se ne prelazi, ako te vara, noga u gu*icu – rekao je Carev otac.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh