Film i TV

DALILA U PREMIJERI OTRKILA KOJU ŠKOLU JE ZAVRŠILA: Bježala sa časova zbog njega, a evo kako je IZGLEDALA NA MATURI

Nije mogla da dođe sebi!

U novom izdanju emisije “Premijera – Vikend Specijal”, novinar Nemanja Vujičić u svom intimnom kutku ugostio je aktuelnu zadrugarku, Dalilu Dragojević. Nemanja je nastavio temu o njenom djetinjstvu, pa je upitao kakvo joj je bilo školovanje.

Upisala sam osnovnu školu i srednju u Tuzli, pa sam fakultet upisala u Bjeljini. Rijaliti mi je najveći životni fakultet i iskustvo. Ovaj rijaliti u kom sam sada mi je najveća životna škola – nastavila je Dalila.

Kako je izgledalo tvoje školovanje – pitao je Nemanja Vujičić.

Željela sam da me mama upiše u školu, a nisam imala ni šest godina. Ja sam stvarno navaljivala. Sva djeca su bila starija, oni odu u školu, pa ja ostanem sama. Ja sam morala da idem u školu. Ni jedan direktor nije htio da me primi, jer sam bila premlada. Pitao me je pedagod da li želim da se upišem u školu, rekla sam da želim i ona mi je rekla da će me pitati neka pitanja. Pravila sam probleme. Otac mi donese neke rukavice koje sviraju, ja ih pustim na sred časa. Voljela sam da učim, ali mi je mama rješavala pola domaćih – pričala je Dragojevićka.

Dalila Dragojević – Screenshot

Kakva si bila kao učenica – pitao je Nemanja Vujičić.

Bila sam vrlo dobra, nisam bila odlična, ali sam išla u veoma jaku srednju školu. Željela sam da upišem medicinsku školu u Tuzli. Nisam mogla baš zbog tih koji su imali petice iz okolnih mjesta. Upisala sam tehničku školu u kojoj su nastali moji prvi problemi. Bježala sam iz škole i zaljubila sam se – nasmijala se Dalila.

Gdje je taj dečko – pitao je Nemanja Vujičić.

Oženjen je i ima dvoje djece, ja mislim. Bili smo dvije i po godine. Željeli smo da se uzmemo, ali što se kaže: “Moja prva ljubav, moja nevinost”. Ne patim za njim, ali će mi ostati u sjećanju – rekla je Dalila, piš Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh