Film i TV

BOLNA ISPOVIJEST MAJKE I BAKE DEJANA DRAGOJEVIĆA, POKAZALE SLIKE IZ ALBUMA: Dalilu nazvali zlom, EVO ŠTA MISLE O ALEKS

Majka rijaliti učesnica Dejana Dragojevića Biljana otkrila je sve što joj leži na duši.

Biljana Dragojević - Novi

Biljana je iznijela porodične detalje, priznala kakav je Dejan Dragojević bio prije braka sa Dalilom, pa da li misli da je na njega bačena crna magija.

“Pratim svaku noć, pa zaspim. Tako kako je Dejan, tako sam i ja”, rekla je Biljana na samom početku u “Premijeri”.

Biljana kaže da je Aleksandra Nikolić, Dejanova djevojka, dobrodošla u njen dom.

“Negdje me obradovalo, a negdje i poljuljalo jer mislim da je suviše rano za neki odnos. Lijep su par, ali je rano za sada. Ako ostanu zajedno, dobrodošli su oboje. Dobra je djevojka, nije neka navalentna, rekla mu je da je uvijek tu. Bitno je da je svega svjestan i da se vrati kući”, kaže Biljana i dodaje:

“Drago mi je da je pričao onako kako jeste. Ja sam dosta bila sa njim, tokom odrastanja, vrtića, škole. On je uvijek bio poseban i vezan za mene.”

Kada je vidjela Dejanovu ispovijest o porodici, Bilja nije mogla da zadrži suze.

“Da, mnogo sam plakala, bilo mi je drago što je shvatio neke stvari i što mu je kliknulo da vidi kako jeste. On je prije Dalile živio normalan život, prvu godinu srednje je ponavljao, ja nisam mogla sa tim da se pomirim da bi sljedeće godine bio toliko dobar đak, pa su me pitali da li sam vaspitne mjere primjenjivala. Tata je bio isto popustljiv, kao i ja. Čula sam se sa Dejanovim ocem, on je užasno ljut, još ga više jede što je pričao sve lijepo, kako ona njega voli”, istakla je ona i priznala da vjeruje da mu je bačena magija:

“Mogu reći da sam počela da vjerujem u te vradžbine. On kao da je imao izbrisane stvari iz glave, nije mogao da se sjeti svoje sobe. Ljudi od 70 godina se sjete kada su bili djeca, a da on ne može. Ja počinjem da verujem da nešto postoji… Rekla bih mu da dođe da jede supu jer je mnogo voli, svi smo uzbuđeni, jedva čekamo kraj.”

“Dejan je jako dobar, domaćin, vrijedan, ja nikad nisam drva cijepala kad je on bio kući, a sad je sve na meni. Ja ću snajki da održim lekciju kako da se vlada, sa mnom može da se dogovori, mislim da će biti bolja od one. Dalila, to je zlo”, rekla je Dejanova baka.

“Ono što je bilo za Novu godinu, ja ne znam kako sam to preživjela. Mi smo sjeli u auto, otišli u Šimanovce, ali nismo mogli mnogo toga da uradimo. Lupali smo mu na kombi, David je vikao, pitao ga šta radi od sebe. Vratili smo se nazad, ja nisam mogla da spavam… Dani su prolazili, kao da je postajao svjesniji, sada se vraća sve. Filip je pikavcem gađao nju, sve se namješta, brzo ju je stigla karma. Poslije svega sumnjam da će Dejan da se vrati njoj”, priznaje Dragojevićeva majka u “Premijera – Vikend Specijal”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh