Film i TV

DALILA GRCALA U SUZAMA TOKOM POTRESNE ŽIVOTNE ISPOVIJESTI U EMISIJI: Otkrila detalje koje niko dosad nije znao

Ovo se ne propušta!

Dalila Dragojević - Screenshot

Intrigantna učesnica rijalitija ‘Zadruga 5’ Dalila Dragojević pred kamerama emisije ‘Premijera – Vikend specijal’ u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem ogolila se do koske i u svojoj velikoj životnoj ispovijesti iznijela do sada nepoznate detalje o sebi i svom životu.

Dalila je govorila o svim aktuelnim temama iz rijalitija – vezi sa Filipom Carem i krahu braka sa Dejanom Dragojevićem, ali i o temama iz svog privatnog života, koje i te kako intrigiraju domaću javnost.

Naime, Dalila je iznijela potresne detalje gubitka bebe, govorila je o svom djetinjstvu, ali i o odnosu sa roditeljima, piše Novi.

Tokom svoje velike ispovijesti Dalila nije mogla da obuzda suze, a u kojim momentima je plakala kao kiša, saznat ćemo u emisiji ”Premijera – Vikend specijal”!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh