Film i TV

OVO JE MANEKENKA KOJA KAŽE DA JE VIDJELA MATEJA PERIŠA – Izjavu Hrvatice koja radi kao model u Minhenu istražuje policija

Policije Srbije i Hrvatske istražuju navode manekenke Lidije A. da je na ulicama Minhena navodno vidjela Mateja Periša, mladića iz Splita koji je nestao u Beogradu prije gotovo mjesec i po dana.

Matej Periš - Screenshot

Lidija se oglasila na Instagramu i pitala ljude koliko je tačno visok nestali Splićanin, jer je sigurna da je čak tri puta vidjela mladića koji je “isti on”. Ona je najavila i da će doći u Beograd i pokušati da prijavi šta je vidjela.

Ono što se za sada zna o njoj je da se bavi modelingom i da živi u Minhenu.

Informaciju da policija provjerava navode djevojke koja tvrdi da je vidjela mladića koji izgleda isto kao Matej Periš komentarisao je i njegov otac Nenad, koji je rekao da policija provjerava sve informacije prema prodecurama.

Kazao je kako se i dalje nada, ali da je kod ovakvih informacija oprezan jer su se dosad pokazale netačnim.

Podsjetimo, Matej Periš nestao je prije gotovo mjesec i po dana u Beogradu nešto iza 1.40 u noći između 30. i 31. decembra kada je istrčao iz kluba “Gotik”.

Nadzorne kamere su ga snimile kako trči beogradskim ulicama, neuspješno pokušava da zaustavi taksi i desetak minuta nakon što je krenuo iz “Beton hale” dolazi do restorana “Savanova” i spušta se stepenicama prema rijeci. Još je nejasno zašto je odjurio iz kluba i zašto je u krenuo prema Savi.

MUP Srbije objavio je kako se na snimcima vidi objekat koji se kreće nizvodno Savom od Brankovog mosta prema ušću u Dunav i da se lokacije tog objekta poklapaju s posljednjim registrovanim lokacijama s Matejevog mobilnog telefona, piše Alo.

Pogledajte:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija A? (@f.ckingpperfect)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija A? (@f.ckingpperfect)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija A? (@f.ckingpperfect)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh