Film i TV

JAO, VIDI, VRATILA SE KARLEUŠA U ŽIRI! Opšta pometnja u Zvezdama Granda, Marija Šerifović urlala na kolege: Da li ste vi NORMALNI?

Marija Šerifović napravila je pometnju u “Zvezdama Granda” nakon što su je ostali članovi žirija iznervirale svojim odlukama kada je riječ o glasanju.

Grand - Screenshot

– Jao Bože upišaću se sad od smijeha. Pa je l’ ste vi bre normalni? Svi vi koji ste čovjeku koji se nije sastavio u dvije pjesme sa intonacijom dali da prođe – rekla je ona.

Većina žirija se nije mnogo trudila da se odbrani od Marijinih napada, ali je zato Viki demonstrativno ustala da kaže nešto u svoju odbranu.

– Obrati se tom ko je lud, direktno u glavu – aludirala je Miljkovićka na Milija.

Baš poput Marije, ni Ana Bekuta nije bila zadovoljna glasovima kada je riječ o njenom pulenu te su se udruženim snagama obratile Saši Popoviću tražeći mu da poništi glasove.

– Opet da se glasa Popoviću, je l’ čuješ- rekla mu je Marija sa čim se složila i Bekuta.

– Jao vidi, vratila se Jelena Karleuša u žiri – šaljivo je konstatovao direktor, na šta je Šerifovićeva odgovorila:

– Ušla je, da, prenosi Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh