Film i TV

SLUČAJ MATEJA PERIŠA JE KOPIJA SVEGA OKO JELENE MARJANOVIĆ! Voditeljica u emisiji “Do koske s Jovanom Jeremić” otkriva da li će Hrvat biti pronađen!

U novoj epizodi emisije “Do koske s Jovanom Jeremić” voditeljka i novinarka se osvrnula na slučaj nestalog Mateja Periša!

Do koske s Jovanom Jeremić - Informer.rs

U svojoj četvrtoj video kolumni Jovana iznosi predskazanja o slučaju koji je uzdrmao region. Ona tvrdi da, na osnovu svog dosadašnjeg rada na ovom slučaju, može da očekuje šta će se dogoditi u nastavku i da li će Matej biti pronađen, prenosi Informer.

– Danas ćemo pričati o Mateju Perišu i cijeloj toj sagi. Mogu zasigurno da kažem i na osnovu onoga što smo mi radili, to je slučaj koji je kopija slučaja Jelene Marjanović, po pisanju i po cijeloj priči. Iz dana u dan sve je manje nade da će se uopšte ovaj slučaj riješiti jer ovakvi slučajevi iz prakse moje novinarske, s obzirom na to da pratim crnu hroniku dosta i kriminal, jeste da ako se ovakvi slučajevi ne riješe u prvih sedam dana čak i pet dana, teško je prognozirati da li će uopšte biti riješeni.

– Po mom mišljenju ključ cijele ove priče je u društvu koje je te noći izašlo sa nesrećnim Matejem koji je nestao i da tu treba potražiti odgovor na sva pitanja. Ono što sam neformalno saznala, ono što je te noći kada je nestao i kada je ušao u rijeku Savu, tok Save bio izuzetno brz i neki smatraju da je pitanje da li će tijelo biti pronađeno i ako bude pronađeno pitanje je da li će biti pronađeno u našoj zemlji ili u nekoj drugoj. Kao i da je to nešto što je naizvjesnije, da li je tako vrijeme će pokazati, ali jedno je sigurno, ovaj slučaj postaje zaista kao jedna vrsta rijalitija.

– I zato izbjegavam u okviru jutarnjeg programa više da ga radim, jer mislim da je pretjerano ponavljati stvari iz novina, bez konkretnih činjenica. I sada ostaje vrijeme da vidimo da li će tijelo biti pronađeno u nekoj drugoj zemlji i što bih ja dodala, da li će tijelo uopšte biti pronađeno jer ako je zaista tok bio brz kako se priča, pitanje da li se tijelo rasparčalo. takođe, pitanje je i da li je tijelo zaista u stanju u kakvom je bilo. Vrijeme će da pokaže. Ali ovo su sve neka moja pretskazanja, do kojih sam došla pričajući sa svojim gostima.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh