Film i TV

Skandalozna ispovijest repera o Dalili Dragojević: “Šta god da joj radiš, njoj je lijepo

Di-džej “Vuyo” otkriva kako je Dalila navodno svojevremeno želela bude u njegovom spotu.

– To je bilo, koliko se sećam 2012. Te godine sam ih ozbiljno štancao, snimio sam dvadesetak spotova i trebale su nam cure. Pošto su se javljale devojke iz svih krajeva, bilo je cimanje da svakoj kažemo da dođe do nas, pa smo prvi krug radili preko neta, a onda su dolazile odabrane. Tako se meni javila Dalila Moreno. Skidala se na Skajpu, pokazivala grudi, g***** se u kameru. Uvek je bila punačka, ali je znala to da nosi. Njoj šta god da radiš, nju to loži. Riba opičena skroz. Dolazila je često kod nas u studio. Mi smo ih zvali koleginice’, to nam je bila neka fora – priča Vujo za “Svet” i dodaje da na kraju od poslovne saradnje ipak nije bilo ništa.

– Ona se kačila na mene da bi bila medijski aktivna. Imala je sve te slike i snimke na Fejsu mislim, ali kad je skapirala da se stidi svega što ima veze sa njenim Moreno životom, sve je izbrisala i nastavila dalje da grebe da postane poznata. Uspela je, a na koji način, to je već druga priča – kaže reper za gorepomenuti izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh