Film i TV

Majka zbog Frana dobila otkaz u policiji, brat Viktor ga se stidi: Obrukao nas je za cijeli život! A evo šta Elena Kitić pokušava…

Fran Pujas ima veoma burnu prošlost, a priznao je samo dio toga – da se dr.girao, bio incidentan, hapšen zbog raznih krivičnih djela.

Fran Pujas - Screenshot

Njegova majka, koja je radila u policiji, zbog sina je dobila otkaz, a brat Viktor ga se stidi i tvrdi da su oni dva različita svijeta.

– Kada je Fran upao u loše društvo i krenuo krivim putem, odbacio je porodicu, jednostavno nije želio njih da uvlači u te probleme i odaljio se. Prekinuo je kontakt sa bratom, a ni sa majkom nije želio da se viđa, zbog čega danas žali. Jednostavno je na neki način želio da ih zaštiti. On je u više navrata pričao kako osjeća da nikada nije bio dio te porodice, ne zato što ih ne voli, nego zato što je potpuno drugačiji od njih.

– Nakon što je izašao iz ‘Zadruge 4’, nije imao gdje da ode, ma ni gdje da prespava, oni su ga izbacili iz kuće i odrekli ga se. Koliko vidim, sada se situacija malo smirila. Vrata stana su mu otvorili Sara i Filip Reljić, takođe nekadašnji zadrugari. Fran im to nikad neće zaboraviti. Kada je započeo vezu sa Elenom Kitić, bio je maksimalno iskren prema njoj, ispričao joj je za loše porodične odnose, a ona ga je savjetovala da pokuša da priča sa porodicom i izgladi odnose. Ponudila mu je čak i da ide sa njim u Hrvatsku i pruži mu podršku ako ga je strah da se sa njima suoči oči u oči”, kaže Franov prijatelj za Svet, dok njegov rođeni brat ne želi mnogo da priča o Franu.

“Nisam ja upućen u Franov život ne znam koliko. Znao sam da je u lošem društvu, ali nisam znao da se dr.girao. Iskreno, ne znam ni zbog čega je bio u zatvoru, ali obrukao nas je za cijeli život. Ja sa njim jedno vrijeme uopšte nisam pričao, on je uvijek bio specifičan. Ja sam totalno drugačiji od njega, nemam tetovaže, bavim se sportom i nikad nismo mogli da se složimo. On takav nikog ne može da usreći”, rekao je Viktor, koji se profesionalno bavi veslanjem i ide na svjetska takmičenja u tom sportu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh