Film i TV

MAJA MARINKOVIĆ OVIM JE POTVRDILA ULAZAK U ZADRUGU? Podržala je i ova pjevačica, uzdrmati će Dalili i Caru tlo pod nogama!

Diskvalifikovana zadrugarka Maja Marinković oglasila se na Instagramu i sudeći prema objavi potvrdila da će se ponovo naći u rijalitiju “Zadruga 5”.

Nedeljama unazad se čeka veliko pomirenje Dalile Dragojević i Filipa Cara, što se desilo pre samo nekoliko dana. Podsetimo, nakon što su prvi put uplovili u romansu, u Belu kuću nezadugo se pojavila i Careva velika ljubav Maja Marinković, koja je uspela da za samo nekoliko sati pokvari njihovu idilu, te je Filip ostavio Dragojevićku.

Nakon što su se Dalila i Car pomirili, mnogi kako zadrugari, tako i gledaoci dozivaju Marinkovićevu da se vrati u rijaliti, a sada je otkriveno i da će se to desiti u jednom trenutku. Naime, pevačica Maja Nikolić na Instagramu podelila je fotografiju Marinkovićeve, a zbog njenog opisa svima je potvrdila da će se bivša zadrugarka ponovo naći u rijalitiju.

– Naša Maja. Jedva čekam da uđe – napisala je Maja, što je Marinkovićeva potvrdila time što je istu fotografiju postavila na svom Instagramu, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh