Film i TV

IZGLASANA ZA IZBACIVANJE – MENSUR VAN SEBE! Voditelj prozvao NJENO IME, nastao MUK U ZADRUZI

Zadrugari šokirani nominacijom!

Milan Milošević otkrio je zadrugarima rezultate njihovih nominacija, a zatim i mišljenje od strane publike.

– Rezultati su sledeći. Ana 23 glasa, Mensur 16, što znaći da si zadrugari sačuvali Mensura. Ana Jovanović je prva nominovana zadrugarka koja će se u nedelju takmičiti za opstanak u Zadruzi – rekao je Milan. Krle, šta misliš ko je ugrožen od strane publike? – pitao je Milošević.

– Ne znam, meni je dosadno zaista, treba mi da se naspavam – rekao je Krle.Ja poštujem svaku odluku publike, a i mislim da mi je vreme – rekao je Mihić.

– Ja sam svoje odradio svakako, mislim da ovde mnogi žele da budu više ovde nego ja – izjavio je Sandi.

– Jedna devojka će se pridružiti, a to je Sandra Čaprić – rekao je voditelj.

– Lep je osećaj, volela bih svakako da izađem, a Janjuša ću čekati napolju – rekla je Sandra.

– Mnogo si Mihiću obećavao, ali si potonuo u poslednje vreme, postao emotivan i razdražljiv. Ali se to izgleda publici dopada jer je Sandra Čaprić druga nominovana zadrugarka – rekao je Milan.

Podsetimo, tokom nominacija došlo je do brutalne svađe Mensura i Milice, kada se on zakleo da neće više nikada biti sa njom, a sve zbog Ane,piše Srbijadanas

Da li će se Ana izboriti za opstanak, ostaje nam da saznamo…

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh