Film i TV

ŠUT KARTA DALILI – FILIP PROGOVORIO O NOVOJ DJEVOJCI: Dragojevićka ponovo izvisila

I dalje ne priznaju da su u vezi!

Dalila i Car - Pink.rs

Dalila Dragojević i Filip Car ne miruju ni sada, kad su se svi njihovi cimeri uspavali. Prvo su se ljubili u njegovom krevetu, a onda su ustali i otišli u pušionicu, gdje su nastavili razgovor iz kreveta:

Koliko se s*anja izdešavalo, sad zamisli još toliko. Samo da ne uđem u neku tuču. Ovo je depresija, kad si u kući, da prođe februar, pa ljepše vrijeme – govorio je Filip, piše Pink.

Jaoj, ne znam više ni sama – uzdisala je Dalila.

Nisi bila neka bajka u rijalitiju. Koliko si imala veza napolju? Meni da je naći neku normalnu curu u rijalitiju, pa da se smirim – nastavio je Car.

Ne možeš, nisi ti taj tip – rekla mu je ona.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh