Film i TV

CAR SAZNAO DA MU JE TATA TEŠKO BOLESTAN! Filip ne može da dođe sebi, JAVNO PREKLINJE ZA POMOĆ!

Zadruga je prostor u kome je ujedno lijepo, ali i stresno boraviti deset mjeseci.

Filip Car - Screenshot

Jedan od najtežih elemenata boravka u rijalitiju je činjenica da deset mjeseci takmičari ne znaju šta se događa sa njihovim najmilijima. Naravno, pošto je ovo ozbiljan i odgovoran rijaliti, zadrugarima se ipak daje obavještenje o vrlo važnim informacijama. Izgleda da je sličan slučaj i bio i sa Filipom Carem koji je po svemu sudeći saznao da mu otac i baba imaju kovid.

– Milane moram ti oduzeti 10 minuta govora: Znam da to ne voliš, ali dozvoli mi. Sanjao sam da mi tata i baba imaju kornou, odnosno, da je tata već preležao a da mi baba sad ima, stoga ako je tako, molim moje dečke da se pobrinu za to – rekao je vrlo ozbiljno Car.

– Vjeruj mi to je sad normalno – insunirao je Milošević.

– Stoga ja molim moje momke da se pobrinu za starog Kaponea. Ja njega mnogo volim i nadam se da me sada gleda. Moji snovi uvijek budu istiniti i osjećam da je to tako – rekao je Car.
ali…
printscreen
– Takođe, molim moju majku, oca i sestru da me razumiju, da ja ma koliko da sam pogriješio sa nekom osobom ili ona sa mnom, ja sam se sa njima saživio u kući. Održaću obećanje majci koje sam dao a to je da do kraja rijalitija neću ući ni sa kim u ljubavnu vezu – zaklučio je Car.

Gledaoci ovog klipa nisu povjerovali da je Car zaista vidovit i pretpostavljaju u komentarima da Filip ima pouzdane informacije o stanju njegovih bližnjih.

“Imao poziv sa Brunom, juče je izlazio ujutro kao kod psihijatr a imao poziv.” – stoiji u jednom komentaru.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh