Film i TV

DA LI IMA STIDA? POGLEDAJTE ŠTA JE DALILA UPRAVO IZJAVILA ZA CRNIM STOLOM: “Ja sam sa Dejanom…”

Naredno pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” voditeljka Ivana Šopić pročitala je Dalili Dragojević.

Dalila Dragojević - Screenshot

Dalila, zašto se bojiš da priznaš da voliš Cara, ne prosipaj Dejanu priče o ljubavi?

– Nema tu šta Dejan da se pita, na meni je odluka šta ću ja da pričam, niti treba da se plašim. Ne mogu da kažem da volim Filipa poslije svega, ali nam je lijepo dok se družimo. Ispoštovat ću neke stvari koje on zahtjeva, ne da bih bila dobra njemu, nego sebi. Ja sam sa Dejanom završila, od njega sam imala najveću kočnicu, imala sam od roditelja kočnicu, sada više nemam, znam da imam podršku porodice i prijatelja, to mi je najbitnije – rekla je Dalila, piše Novi.

– Dalila i Car treba da krenu svojim putem, Car je miran kao bubica, jutros je zaspao u 7. Dalila se smije. Dejan treba da shvati da nisu jedini razvod na svijetu. Treba da vode svoje živote. Dejan ima Aleks sa kojom se druži, Dalila Cara, do jula će sve biti jasnije, samo da Dejan odboluje to – rekao je Lepi Mića.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh