Film i TV

JEZIVE SCENE IZ ZADRUGE, ŠTA SE OVO DEŠAVA? Učesnici ostaju BEZ SVIJESTI i padaju kao svijeće jedan za drugim!

Naime, ona je poslije jedne svađe sa Markom Osmakčićem ostala bez svjesti, a zadrugari su joj odmah prišli kako bi joj pružili pomoć.

Zadruga - srbijadanas

Tokom devet mjeseci provedenih u Bijeloj kući, ukućani prolaze kroz mnogo što šta, pa ih tako gledaoci mogu videti u raznim izdanjima.

Svađe, tuče, napadi panike, iscrpljenost sastavni su dio rijalitija, a po neke takmičare se to odrazi tako što im se pogorša zdravstveno stanje. Svjedoci smo mnogih scena kada su učesnici padali u nesvijest zbog čega su ih iznosili sa imanja, a te scene su i više nego zastrašujuće.

Posljednja u nizu koja se onesvijestila pred kamerama je Viktorija Mitrović. Naime, ona je poslije jedne svađe sa Markom Osmakčićem ostala bez svijesti, a zadrugari su joj odmah prišli kako bi joj pružili pomoć.

Tara Simov prije nekoliko dana doživjela je nervni slom nakon svađe sa Nenadom Aleksićem Ša. Ona je napravila haos i demolirala imanje, a u jednom trenutku pokušala je i da pobjegne iz rijalitija.

Kada je vidjela da ne može da nađe način da izađe, ona se srušila kao svijeća, a obezbeđenje ju je odmah uzelo u narućje i izvelo iz Bijele kuće kako bi joj bila ukazana pomoć. Poslije nekoliko sati Simova se vratila na imanje.

Sandra Rešić takođe je pala u nesvijest pred kamerama u petoj sezoni “Zadruge”, kada je Dejan Dragojević doživio nervni slom. Ona je poslije te drame napustila Bijelu kuću kako bi izašla na svijež vazduh.

Čim je kročila u dnevni boravak, ona se onesvijestila kod vrata gdje su svi zadrugari pojurili da joj pomognu. Tara Simov je uspjela da joj drži jezik dok je bila nesvijesnom stanju.

”Drži joj jezik…” – vikali su zadrugari uplašeno.

Miljana Kulić više puta je doživljavala nervna rastrojstva u rijalitiju, a u par navrata ostala je i bez svijesti. Kulićeva je prije četiri godine ušla u “Zadrugu” trudna i tada joj je pozlilo zbog drugog stanja.

Svi ukućani su bili zabrinuti, a produkcija je istog trenutka reagovala i pobrinula se da joj ukaže prvu pomoć.

Tiktoker Nenad Lazić Neca u prošloj sezoni “Zadruge” priznao je da je zaljubljen u Boru Santanu. On je tada imao razgovor sa bratom, koji mu je poručio da je sve laž.

– Vidiš da sam sam, a nisam ni ja htio da budem, izmišljao si, pričao neistine, sekiraš naše, ružne stvari si izgovorio za oca. To je sve što si razmažen, ne treba da se miješaš u aferu Milice i Bore. Mi te ne bi osudili da si homos***ualac, a nisi. Dozvolio si da te Bora pljune, posveti se drugima, Kristijanu, Ani – rekao je Necin brat blizanac Peca.

Necu je to potreslo, a naročito ga je pogodilo kada mu je brat rekao da svime što priča i radi pred kamerama sekira porodicu. Pozlilo mu je i pred svima je pao u nesvijest. Zadrugari su brže bolje pokušali da mu priteknu u pomoć, pa su ga iznijeli na svijež vazduh.

Milica Kemez je jednom prilikom pozililo kada je saznala detalje afere njene sestre Mirele Kemez i bivšeg dečka Bore Santane.

Njeni cimeri odmah su joj pritekli u pomoć, te su je iznijeli napolje kako bi bila na svježem vazduhu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh