Film i TV

BIVŠU ŽENU ZABORAVIO, SAMO GA ONA ZANIMA: Evo šta je Dejan uradio prije nego što je zaspao

Bivša žena ga uopšte ne zanima.

Dejan Dragojević - Screenshot

Dalila Dragojević je veče ponovo provela u suzama, zbog toga što je Dejan hladan prema njoj, međutim njega to ponovo nije dotaklo. Dalila je sjedila u pušionici i plakala, a iako je i Dejan želio da zapali cigaretu, nije otišao u prostoriju u kući koja je za to predviđena, već je izašao napolje, piše Novi.

Dragojević se potom vratio u kuću i zaputio se ka sobi jer je htio da spava, ponovo izbjegavajući Dalilu, ali se Aleksandri Nikolić uredno javio prije nego što je legao u krevet.

– Samo ovo smijem da uradim, laku noć – rekao je Dejan i mahnuo joj.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh