Film i TV

DEJAN I ALEKS ZAJEDNO U GARDEROBERU NAKON BURNE NOĆI: Evo šta su uradili i ko ih je prekinuo

U garderoberu nisu bili sami!

Dejan i Aleks - Screenshot

Dejan Dragojević je otišao do svog garderobera da se presvuče, a u njemu se već nalazila i Milana Mima Šarac.

U jednom trenutku stigla je i Aleksandra Nikolić, koja je otišla da uzme nešto sa svoje komode, a Dejan se u tom trenutku presvlačio i nije obraćao pažnju na nju, piše Novi.

Podsjetimo, Aleks i Dejan su prisniji nego inače od kada je on stavio tačku na odnos sa Dalilom Dragojević, a mnogi komentarišu da Nikolićeva nije imuna na njega.

Međutim, minut poslije toga došlo je do zanimljive situacije. Dino Dizdarević je ušao u garderober i zajedno sa Dejanom počeo da pecka Mimu, te najavio haos na žurki.

– Ružno će to biti ako je sa Grujom u vezi – govorio je Dejan.

Da li će nešto više biti ovde od prijateljstva ili ne, ostaje nam da saznamo…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh