Film i TV

STEFAN ZAPROSIO MISICU U PROGRAMU UŽIVO, a evo šta je odmah uradio OSMAN KARIĆ: Jovana u nevjerici

Bivša učesnica “Zadruge” Jovana Ljubisavljević danas proslavlja rođendan, a čestitke joj stižu sa svih strana.

Jovana Ljubisavljević - Alo.rs

Ona “glavna” i najvažnija stigla je direktno iz Bijele kuće, odakle joj je rođendan čestitao dečko Stefan Karić i indirektno zaprosio, poželevši joj da ove godine stane na “ludi kamen”.

Da ovo za Jovanu stvarno bude divan dan potrudio se i Stefanov otac Osman Karić, kao i njegova supruga Kristina, koji su pripremili skuplje darove za slavljenicu misicu.

Jovana se, sudeći po emotikonu koji je objavila, rasplakala kada je vidjela preslatki poklon – pažljivo upakovanog plišanog medu, buket cvijeća i brendirani parfem, baš po njenom ukusu.

Podsjetimo, Karići su od starta navijali za Stefanovu vezu sa Jovanom, koju su objeručke prihvatili u primili u svoju vilu na Zvezdari, odmah po izlasku iz prethodne, četvrte “Zadruge”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh