Film i TV

Dalila se obratila zadrugarima za Crnim stolom: Donijela je odluku, nakon svega izabrala njega

Zadrugari biraju osobu koja ih najviše motiviše u Bijeloj kući:

Dalila Dragojević - Screenshot

Po meni je to Lepi Mića, čovjek koji je i ove i napolju bio tu za mene, a ona rečenica Mićo bio si u pravu za sve, jer tako tačna – rekla je Marijana.

Ja se družim sa Osmakčićem i Carem, ali neću navesti njih, ja ću navesti osobu koja me motiviše najviše, to je Nevena Savić – rekao je Zola. a svi su se oduševili.

Meni je tu Nevena, ali i Tanja, ona je žena, majka, kraljica – rekao je Đole.

Prvi je Mića, drugi Car, treća Sandra – rekao je glumac.

Normalno je da me motivišu ljudi sa kojima provodim vrijeme, Rešićka, Aleks, Sanja, ali mene Zola najviše motiviše – rekla je Nevena.

Ja mnoge ovdje motivišem na svašta nešto. Motivišem ljude na svađe, na ljubav, na svađe, na dijete, na s**s. Motivišem vas dobro. Veliki pozdrav za Nevenu, promijenila sam mišljenje o njoj jer smo bile u izolaciji sa njom, koja je ovdje neshvaćena, a bila je puna ljubavi za sve. Mene motivišu Đedović, Matora, Sandra Rešić. Najviše me je nasmijao Đole, ali ja moram da navedem Lepog Miću, on ovdje podiže sve nas i nikome ništa ne traži zauzvrat – rekla je Dalila, piše Novi.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh