Film i TV

U VELIKOJ SAM CRNINI, IZGUBILA SAM GA ZAUVIJEK, ŽELIM MU SVU SREĆU! Dalila se oprostila od Dejana, završila u suzama zbog uspomena!

Zadrugari su tokom nominacija odlučili da pošalju Dalilu Dragojević u izolaciju i u dule gdje će se boriti za opstanak u Bijeloj kući.

Dalila Dragojević - Screenshot

Ona je nakon toga u svom izlaganju otvorila dušu o čitavoj situaciju na imanju.

– Neka moja trauma i sve ono što mi se desilo, doživjela sam to lično. Stiže me sve sada, plašim se samoće, uđem u dubiozu i to su ti neki momenti gdje sebe uvučem u neku depresiju. Mislim da neću funkcionisati sa njim. Drugačije je kada odeš na put bez povratka i kada imaš neku osobu ovdje. Mislila sam da ću drugačije da završim ove nominacije, ali eto došlo je do toga da sama sebe gledam u ogledalo – pričala je Dalila i dodala:

– Shvatila sam šta se desilo, žao mi je ali to ne mogu da ispravim. Jutros sam ga probudili i rekla da mi je žao, mi najbolje poznajemo naš život. Ljudi ovde pričaju ali ne mogu znati sve. Ništa se više ne može pregurati, on je krenuo novim putem i vidim ja to. Želim mu sreću ali dobro. Kada izađem napolju uvijek bude ta samoća, ja nema ni brata ni sestru. Zahvalit ću se Sanji za ovo večeras, meni su nominacije uvijek bile bitne, ja čujem sve ko šta kaže. Niko me ne može kupiti. Prestaću da povrijeđujem sebe više, teško mi je. Ne znam koliko će me čekati još lijepih stvari. Znam ja sebe. U jako velikoj sam crnini, izgubila sam ono što je vrijedilo i što se uvijek bio uz mene. Ja sam njega povrijeđivala, znam to, posvetiću se sebe koliko mogu, najviše želim da odem kući ali to nije rješenje – rekla je ona kroz suze, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh