Film i TV

MILJANA KULIĆ DOBILA POSAO, “UPRAVO ZAVRŠAVAM SMJENU”: Uslikala se na radnom mjestu, a tek kad čujete GDJE SE ZAPOSLILA – MALO KO OVAKO ZARAĐUJE

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić ne prestaje da iznenađuje javnost otkad je napustila petu sezonu “Zadruge”, a nakon što se snimala kako održava 40-dnevni pomen živom Lazaru Čoliću Zoli, novi klip je “zapalio” društvene mreže.

Miljana Kulić- Printscreen

Naime, Miljana je sada objavila video zapis na kom pere sudove u jednom kafiću, te se prisjetila posla koji je obavljala prije nego što je postala učesnica TV formata “Parovi”.

– Ljudi, ja sam se zaposlila u kafani. Upravo završavam smjenu. Kao što vidite, perem sudove jer je i to posao konobarice. Ja uživam u ovom poslu jer sam ga radila i prije. Sa ljubavlju radim ovaj posao jer volim komunikaciju sa ljudima, a i, vjerujte mi, rijaliti program me je samo upropastio – ispričala je Kulićeva.

Miljana Kulić

– Ja sam identično zarađivala u rijalitiju i u Čačku kad sam radila kao konobarica. Dobijala sam veliki bakšiš pošto su me ljudi voljeli. Nema toga ko je došao u taj kafić u kom sam radila a da me nije pitao šta ću da popijem. Ja im kažem da ću energetsko piće, a popijem sok od jabuke i tako napravim sebi bakšiš – dodala je rijaliti zvijezda.

– Vjerovali ili ne, imala sam bakšiš i do 7.000 – zaključila je uz osmijeh Miljana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh