Film i TV

HAOS U CIK ZORE – NASRNULA NA NJEGA U SPAVAĆOJ SOBI, ON JE BACIO NA POD: Obezbjeđenje uletjelo u Bijelu kuću

Tara Simov je u ranim jutarnjim satima napala Nenada Aleksića Ša. Ona je krenula da šamara Nenada ispred svih.

Tuča u Zadruzi - Screenshot

Nenad se branio pa je oborio Taru na pod, a ona je krenula da ga šutira. Zadrugari nisu mogli da ih razdvoje, jer je Tara sve vrijeme šutirala repera, piše Novi.

Kada je napokon uspio da se skloni od Tare ona se zaletjela na njega u spavaćoj sobi i krenula da ga gađa flašom vode, ali je pogodila Mateju Matijevića koji je bolestan ležao sa strane.

Nakon toga je Anđela skočila i izvrijeđala Taru, a Nenad je nastavio da se raspravlja sa njom čak iako ih je obezbjeđenje razdvajalo.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh