Film i TV

EVO GDJE ŽIVI MARKO ĐEDOVIĆ, UŠLI SU U NJEGOV STAN I UGLEDALI NJENU SLIKU: Prvi put je vidimo, a ona je njegova najveća podrška

Marko Đedović jedan je od zapaženijih takmičara ,,Zadruga”, poznat po svom britkom i oštrom jeziku.

Marko Đedović - Screenshot

Ako ste se nekada pitali u kakvom stanu živi, po ulasku u Markov dom možemo primijetiti pastelne boje, sa zanimljivim dekoracijama, a ono što nam je privuklo pažnju je fotografija sa sestrom, koju do sada nismo imali prilike da vidimo, piše Pink.rs.

Takođe, na polici u dnevnoj sobi zatekli smo mnoštvo knjiga, što i nije tako čudno, budući da je Marko akademski građanin i novinar po struci, što je i isticao svojom elokventnošću tokom boravka na veleljepnom imanju.

Dnevna soba, gdje Marko najviše voli da provodi vrijeme sa svojom porodicom, opremljena je udobnim namještajem..

Marko je prošle godine novinarima Pink.rs pokazao i spavaću sobu, koju do sada nismo nikada imali prilike da vidimo. Skockana i ušukana prostorija u kojoj smo takođe primijetili da se i tu nalaze crveni detalji kojima je u potpuniju izgled sobe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh