Film i TV

Drama – Dejan počeo da priča sam sa sobom! Kamera snimila kako radi ovo dok je sam u pušionici!

Dalila Dragojević istuširala se i odmah prišla bivšem mužu Dejanu Dragojeviću, koji joj je priredio “hladan tuš” i otjerao je iz kreveta.

Dejan Dragojević - Screenshot

Dalila se rasplakala čim je čula Dejanove riječi, prenosi Novi.

– Rekao sam ti pomjeri se samo, lažeš sada – rekao je Dejan, dok se Dalila plakala.

Dalila se osamila i zaplakala, a za to vrijeme Dejan se jadao Marku Đedoviću kog je natjerao da pronađe Dalilu i vidi da li je dobro.

– Je l’ možeš otići da vidiš gdje je? Ne mogu, kidam se. – pitao je Dejan.

– Možda je otišla u izolaciju da spava, hajde sad ću vidjeti – rekao je Đedović.

– Vidi molim te, da ne napravi neko sr**e, pa da je ja nosim na duši – rekao je Dejan.

Dejan Dragojević nakon svega završio je sam u pušionici, počeo da plače, pa popričao sam sa sobom.

– Šta ja da radim sada? Kako da se postavim? Šta će mi da se sve ovo desi? Ispadam lud, nije mi lako ni da je ignorišem, ni da je ne ignorišem. Ne postoji rješenje, ne postoji – ponavljao je Dragojević.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh