Film i TV

DEJAN DRAGOJEVIĆ OKRENUO NOVI LIST! Za Dalilu neće ni da čuje, ali sa ovom zadrugarkom već uveliko FLERTUJE!

Dejan Dragojević iskoristio je pauzu za reklame kako bi Ani Jovanović bacio nekoliko fora u pušionici, na koje mu je ona rado odgovorila.

– Dejane, da nisi malo preterao sa rekacijama, milion ljudiraskine, kapiramo da ti je teško, ali budi muško – gasilo je pitanje.

– Skoro sma počeo da kapiram šta ljudima prolazi kroz glavu. Nisam jedini, ali sam stvori budalaštinu u koju sam samu sebe ubeđivao. Moram da slušam izlaganja, to mi hrani mozak toliko jako… Bio sam neko ko je skakao, pa plakao, pa pokušao da oprostim… Sad kad sam svestan svega kreće jako. Samo da se spomene moje ime, sečem jako. Neću da uvijam u celofan, nego samo po nogama. Kao što kažem za Ša emocija kad te savlada nemaš neki izbor i ne možeš da napraviš korak dok imaš barijeru, moja je otišla i široko mi je polje – govorio je Dejan.

– Sviđa mi se vaše učešće, gospodine – rekla je Ana.

– Takođe, pratio sam sve – uzvratio je Dejan.

– Stvarno? Je l’ okej sve? – pitala je ona.

– Kolega, da li imate vodu? Ako nemate pobrinuću se i za to – nastavila je Ana.

– S’ obzirom koliko jedeš -potkačio je on, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh