Film i TV

BUGARSKA PJEVAČICA POSVETILA BALADU DALILI I DEJANU: ”BILA SAM SVJEDOK NJIHOVE JAKE LJUBAVI”

Bugarska pjevačica Roksana dugo je najavljivala pesmu u koju je uložila poslednji atom snage i emocija i u koju danas ulaže velike nade.

telegraf

Kako kaže, reč je o baladi za koju je muziku napisao njen sin Danijel Dimitrov, a koja ju je rasplakala na prvo slušanje.

– Prvi put u karijeri i otkako sam pevačica, desilo mi se da se rasplačem zbog pesme jer je zaista savršena. Nadam se da će i moji balkanski prijatelji, moji fanovi osetiti ovu veliku ljubav, bol i emociju koju sam utkala u “Zidove” – istakla je Roksana i otkrila da je ovu baladu posvetila Dalili i Dejanu Dragojeviću, zapravo njihovoj ljubavi u rijalitiju.

– Slučajno sam svedočila nekim epizodama njihove jake, bolne i lude ljubavi, i generalno njihovog međusobnog odnosa koji apsolutno odgovara tekstu “Zidovi “. Ovo je projekat u kojem vaša krv ne stoji, srce vam kuca kao ludo, a vaša duša plače za ljubavlju – kaže pevačica, prenosi pulsonline.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh