Film i TV

ZALEDIO SE OD ŠOKA – POTEZ PRODUKCIJE DOTUKAO FILIPA: Jedva stajao na nogama kad je čuo, Zadrugari tužno gledali

U toku emisije ”Gledanje snimaka”, a voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip, na kom su zadrugari imali prilike da vide razgovor Filipa Cara sa njegovom porodicom uoči Nove godine. Riječ je dobio Filip Car.

Filip Car - Screenshot

– Više sam fokusiran na to što mi je rečeno nego u onom momentu od svega toga. Da li od efuorije ili od trenutka, ne znam. Moja rođena sestra ima samo jendog brata i moja majka samo jednog sina i njih dvije vole mene najviše na svijetu. Bilo im je teško u odrastanju sa mnom, kroz djetinjstvo sam bio težak i problematičan. Bio sam uvijek voljen. Jednostavno, nisam ovakav momak, a preko nekih stavri nisam ni napolju prelazio, čak i neke stavri nisam izgovarao. Nisu ljudi koji vole biti medijski izloženi, ne miješaju se u rijaliti. Prije nego što sam ulazio ovdje, majka je plakala, baš su bili problemi. Majka i ja imamo neku bolesnu konekciju – rekao je Car, pa je nastavio:

– Poruka od nje mi je vrlo jasna. Ona malo i preuveliča neke stvari. Meni se odnos sa Majom, Minom, Dalilom i Aleks ne može ponoviti više nikada. Nadam se da će biti zadovoljne mojim učešće. Nek ništa ne uzimaju previše srcu i sve što budem radio nek shvataju kao spr**u i zajeb***iju. Mislim da će biti sretni i mirni – zaključio je Car, prenosi Novi.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh