Film i TV

DEJAN NAPRAVIO LJUBOMORNU SCENU ZBOG CARA, DALILA SE HVATA ZA GLAVU: Karambol u Bijeloj kući, NE SLUTI NA DOBRO

Nakon što je FIlip Car napustio pušionicu, Dejan i Dalila Dragojević ostali su kako bi popričali, pa je Dalila prenijela Dragojeviću šta joj je Car rekao.

Car i Dalila

On meni komentariše kao kako sam ja plesala…Pa Filip. Kao sramota je, pa mi je prokomentarisao da je bože sačuvaj kad ja plešem na stolici. Rekla sam mu da gleda svoja posla i da pusti mene da plešem – rekla je Dalila, piše Novi.

Što bi ti bila sa psihičkim bolesnikom u komunikaciji? Prvo te nazove raspandrkačom, pa onda dobaci fazon za hi hop i onda rasprava, pa ti spremiš izolaciju, središ je. Biće rasprava, pa kad krenu komentari – rekao je Dejan.

Šta ja imam sa tim što neko ustane i kaže da mu se sviđaš? Šta ja imam sa time? Nemam ništa – rekla je Dalila.

Sve što je mimo crno stola, drugačije se tumači, svjesna si toga – rekao je Dejan.

Pa i ti radiš mnoge stvari…Što ja uvijek moram biti najgora? Malo ti fali to da mi kažeš. Evo ja koliko god da se trudim da te razumijem, ja te ne razumijem. Stvarno ne znam šta ti hoćeš od mene, šta zahtjevaš? – pitala je Dalila.

Je l’ si me napu**la za ono što sam se nasmijao malo prije? Jesi. Je l’ razumiješ mene sad? – pitao je Dejan.

Da, ali te ne razumijem u situacijama kad ti meni prebacuješ toliko, kao što mi kažeš malo prije, a ja ti sinoć rekla neke stvari – rekla je Dalila.

Neke stvari koje se dese…Ma, nema veze – pričao je Dejan.

Ti mene izluđuješ.

Ja sam samo drugaliji.

Kojim tonom, kojim riječima, kojim djelima, čime da ti se obratim da ti budeš zadovoljan, a da pritom i ja budem zadovoljna – pitala je Dalila.

Pa udovolji sebi – rekao je Dejan.

Kako? Šta smo ti i ja? – pitala je Dalila.

Drug i drugarica, bivši muž i žena, momak i djevojka – rekao je Dejan.

To smo? Ne znam ni ja stvarno. Jedina istina je da smo bivši muž i žena, ovo ostalo… – rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh