Film i TV

VOLIO JE SAMO DALILU, ONA JE JEDINA ISKRENA LJUBAV: Karić prišao Filipu, zbog njegovih riječi svi u nevjerici: EVO ŠTA MU JE PORUČIO

Mali budžet Stefan Karić je namijenio i Filipu Caru, kome se obratio i povodom sukoba koji su imali kad je Filip bio u vezi sa Dalilom Dragojević.

Filip Car - Screenshot

-O tebi imam dobro mišljenje kada smo ti i ja u pitanju. Zamjeram ti što si pomislio da mogu da ti uradim nešto na štetu. Ja nisam pristrasan, želio sam da ljudi čuju moje mišljenje, da ne budem statua. Svaki put ću komentarisati kako mislim, bez obzira ko je u pitanju. Žao mi je Maje, žao mi je što si preživljavao ovo, sam si kriv, vidio si šta se dešavalo Janjušu, tebi napolju, znaš kakva je Maja, nikad se neće promijeniti. Ona je željela da izađe odavde, ovo je najbolje što je moglo da se desi, otać će da joj pomogne, svjesna je da nije dobro. Žao mi je što te vidim takvog. Jedina iskrena emocija tvoja koju smo vidjeli je prema Dalili. Bila je fer i korektna prema tebi, mi smo je kritikovali zbog ponašanja prema Dejanu. Da si bio ono što jesi od samog početka, i dalje biste bili zajedno. Mada nikad se ne zna šta nosi dan, šta nosi noć. Nemoj ni zbog koga da se mijenjaš u životu. Toliko od mene. Ne zamjeram ti ništa, znam da cijeniš i poštuješ Jovanu, žao mi je što se napolju nismo vidjeli – govorio je Karić, prenosi Novi.

-Hvala ti, htio bih da vam se izvinim što sam spavao do sad, ne osjećam se dobro, ne znam da li je to faza kao prošle godine, tad nisam mogao da jedem, sad mi je samo hrana i san u glavi. Ne mogu da se probudim. Vidjeću da dođem sebi. Nadam se da će Maja neke stvari drugačije da radi, sanjao sam je, stalno mislim o njoj, nadam se da napolju radi neke stvari – odgovorio je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh