Film i TV

DALILA RONI GORKE SUZE U KREVETU ZBOG CARA, DEJAN PRIŠAO DA TJEŠI PONOVO: Svi su zgroženi prizorom, JE LI OVO NORMALNO?

Tokom Podjele budžeta, došlo je do opšte pometnje jer je Dejan Dragojević progovorio o sinoćnim komentarima Maje Nikolić.

Zadruga - Screenshot

Dalila je ustala i iznokela svoj stav pa završila u suzama. U sspavaćoj sobi su joj prišli Marko Đedović i Nevena Miličević koji su dali sve od sebe da je utješe, prenosi Novi.

Nemoj molim te da se osvrćeš na komentare. Mnogi ovde kriju svoje pravo ja, šta je briga ko šta misli – govorila je Dalila.

Ne mogu, ne mogu! Ne mogu ja nikome da budem krpa za ispiranje. Šta bi bilo da ja nisam uradila to što jesam, o čemu bi pričaki? Mogli su makar i lažne komentare da kažu sinoć – govorila je Dalila.

Ne vjeruju ti ljudi u tome je problem. – rekao je Đedović.

Nije stvar u vjerovanju ili ne – dodao je Dejan.

Nije normalno da sve ovo uradi ako tebe voli, naravno da joj ne vjeruju – nastavio je Đedović.

Ovde ima pacijenata koji se samo aktiviraju kada vrijeđaju nas, a ona će da sjedi i da gleda u jednu tačku bez ikakvog sna – govorio je Dejan.

Maja može da bude ovakva ili onakva ali je rekla kako jeste, nenormnalno je da ona uradi sve što jeste a da tebe iskreno voli, nemoj da se lažemo. Ti si kao prešao preko svega a nisi, a to će škoditi i tebi i njoj – nastavio je Marko.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh