Film i TV

DISKVALIFIKACIJA DEJANA I DALILE? Drže iz trojica iz obezbjeđenja, totalno rasulo noćas: Objavljen snimak, EVO ŠTA SE DESILO

Zadruga - Screenshot

Sinoć je nakon žurke u “Zadruzi” izbila svađa, a zatim i fizički obračun između Dalile i Dejana Dragojevića na jednoj i Saleta Luksa na drugoj strani, prenosi Novi.

Sale je prokomentarisao odnos Maje i Cara, provocirajući Dejana, što je dovelo do toga da Dragojević potpuno izgubi kočnice.

Sale je zastupao stav da Filip treba da ud.ari Maju svaki put kada na njega nas.rne fizički, a njegove provokacije bile su takve da se su se na momente odnosile i na bračni par Dragojević.

Nakon još jednog provociranja, Dejan je skočio na Luksa, ali je obezbjeđenje sprečilo fizički obračun. Nakon samo nekoliko minuta, Dragojević je ponovo pokušao da nasrne na Saleta, ali se u cjelokupan okršaj umiješala i Dalila, koja se takođe zaletjela na njega!

Nakon što provokacije Luksa nisu prestale, Dejan je već bio spreman da se sa njim fizički obračuna kada su u spavaću sobu ušla tri čovjeka iz obezbjeđenja i bukvalno ga držala da ne bi došlo do okr.šaja. U međuvremenu je Dalila nasrnula na Luksa i uda.rila ga nogom, a zatim i rukom uz prijetnje:

– Jel si to krenuo na mene, na mene si krenuo – urlala je, a Dejan je uspio da se oslobodi, potrčao je ka njima, ali ga je obezbjeđenje ponovo zaustavilo, a zatim i zadrugari koji su držali i Dalilu.

Cijelu situaciju pogledajte na vidu u prilogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samoposmatramo1


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh