Film i TV

NOVI DETALJI: TIJANA KULIĆ “RAŠČEPILA” IVANA MARINKOVIĆA!

Nakon što je obelodanjeno da je rijaliti veteran Ivan Marinković posjetio sina Željka, kog je dobio sa rijaliti zvijezdom Miljanom Kulić, isplivali su novi detalji ovog susreta.

Ivan Marinković - Screenshot/YouTube

Naime, Miljanina sestra Tijana je, kako to Kulići vole da kažu, “raščepila” Ivana.

– On je govorio kako mora da vodi kuče da se šiša. Samo je o psu pričao. Tijanu je to razbjesnilo pa je počela da viče na njega. Svašta mu je rekla, svađali su se sigurno 40 minuta. Mi smo svi bili u šoku – ispričala je Miljana za Informer.

Osim toga, Kulićeva je istakla da je njenu sestru “zapeklo” to što se Marinković kratko zadržao u njihovom domu i nije pokazao interesovanje za sina.

– Željka je iskoristio samo za slikanje i Tijana mu je to rekla. “Bitniji ti je ker od rođenog sina”, urlala je Tijana. “Sjediš tu i gledaš televiziju, a dijete te je željno. Ne znam što te je Miljana uopšte zvala da dođeš”, govorila mu je moja sestra. I on se drao na nju. Ma bile su to užasne scene. – dodala je rijaliti zvijezda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh