Film i TV

“Fali mi zagrljaj, dodir”, CAR DONIO POKLON ZA DALILU: Ona ostala u nevjerici, SVE JOJ PRIZNAO, MAJA I DEJAN U ŠOKU

Filip Car se obratio Dalili Dragojević, pa joj uručio poklon i sve nasmijao:

Dalila i Filip Car - Screenshot

-Dobro veče, dragi gledaoci. Ja Dalili dajem poklon, ne mojim odabirom. Imam poklon za tebe, bombone, jer znam da ti je slatko najdraže. A imam još jedan poklon za tebe, to si ti, a zajedno smo dobili taj poklon. Taj poklon će predstaviti tebe – zmija. Ta zmija je naš kraj, ni Maja, niti bilo ko drugi – saopštio je Car i dodijelio joj zmiju, koju je dobio u Amidži šou.

-Meni fali ljubav, zagrljaj, dodir – dodao je Filip.

-Ovo je lažna zmija, lažno predstavljanje i lažni poklon. Sanjala sam zmiju prije neko veče. Priča mi je presmiješna, mislim da nisam zaslužila ovakav poklon. Tvoja zmija je ispustila više otrova, nego moja. Ne želim da ovo tumačim onako kako treba – rekla je Dalila.

– Najbolje da zmiju staviš sa strane, a sa ovim se ušećeri – smijao se Car.

-Bolje da pojedine osobe vode računa – dobacila je Maja.

-Dobro, ja ću zmiju uzeti i čuvati i dalje, da ne bi zmija pravila problem – odlučio je Filip.

-Neću zmiju, a neću ni ovaj kolač, već ću podijeliti zadrugarima – rekla je Dalila.

-Ne dajem sebi za pravo da iskomentarišem onako kako mislim. Samo je želio da izazove osmijeh, želio je da vidi na šta će da se raznježi, ali je onda krenuo da griješi. Biće kasno da daje slatkiše, možda je trebalo da ostavi sve to i da svako tumači na svoj način. Priča kako mu fali zagrljaj, očekivao je njenu reakciju. Želio je da je ponizi, da kaže kako je ona zmija – prokomentarisao je Dejan.

-Rekao je da je Dalila zmija, a onda je tu zmiju uzeo da čuva – zaključio je Đedović.

-Mislim da je samo želio da dokaže da je ona još uvijek njegova “zmija”. Ovo je bilo nuđenje, da zna da je on još uvijek tu – složio se Karić, prenosi Novi.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh